škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Jediný způsob, jak dělat dobře svoji práci, je milovat to, co děláš. (Steve Jobs)

Výsledky voleb do Malé školské rady

Hlasovací lístky jsou sečteny a my už známe nové radní, kteří v letošním školním roce budou hájit zájmy nás všech v Malé školské radě.

V týdnu od 10. do 14. února proběhly na naší škole volby do MŠR. Volební výsledky přinesly řadu nových jmen, přesto však složení MŠR je velmi podobné tomu loňskému. Doufejme, že je to díky kvalitní práci našich radních a ne kvůli stereotypní volbě voličů.

A kdo tedy bude ve školním roce 2007/2008 zastupovat jednotlivé třídy? Nováčky v týmu MŠR budou tradičně žáci 4. ročníku. Letos nejvíce hlasů získali Petr Knotek a Kateřina Tögelová. V loňském roce se nejspíše osvědčili, a tak i letos do MŠR spolužáci vyslali Lukáše Knotka a Václava Pražáka z 5. třídy. Radními za 6. ročník se stali Marek Květinský a Miroslava Honzová. V 7. třídě byl volební výsledek stejný jako vloni, proto hájit zájmy sedmáků budou opět pánové Václav Chalupský a Lukáš Strejc. Osmáci do MŠR zvolili čistě dívčí tým ve složení Barbora Voráčková a Hana Křemenová.  9. ročník budou zastupovat rovněž dívky - Gabriela Krobová a Veronika Stárová. Z řad učitelů do Malé školské rady žáci zvolili Mgr. Martinu Sochůrkovou.

Novým radním gratulujeme a doufáme, že se svého úkolu zhostí zodpovědně a odvážně!

Připomeňme, že první schůzi Malé školské rady svolává ředitel školy. Na první schůzi se rovněž dozvíme jméno nového předsedy/předsedkyně MŠR.