škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Pamatuj si, že tě nikdo nemůže donutit, aby ses cítil špatně, pokud mu k tomu nedáš souhlas. (Eleanor Roosevelt)

ZASEDALA MŠR

Malá školská rada zasedala již podruhé, a to ve čtvrtek 7. ledna. Radní se sešli v plném počtu. Každá třída přispěla nějakým návrhem či připomínkou.
Jako první se projednávala závada na tabuli v 8. třídě. Problémy tohoto rázu by měli zástupci tříd řešit jednoduše prostřednictvím třídního učitele a paní školnice. Dále zástupci přišli s připomínkou na zakoupení nových hub na mytí tabulí. Zajímavý návrh pocházel z oblasti stravování. Někteří žáci by jistě uvítali ve školní jídelně výběr z více druhů jídel. Bohužel je to zatím finančně velmi nákladné, a tudíž nerealizovatelné. Dále jsme se zamýšleli nad otázkou, jak vyřešit nevyužitý prostor před ICT učebnou na 2. stupni. Shodli jsme se na umístění křesel, která žáci mohou využívat během přestávek nebo při čekání na výuku. V současné době už v nich můžeme sedět. Některé žáky druhého stupně znepokojuje to, že je okny ze školního dvora, ale také z prvního stupně vidět na toalety. Žáci tak nemají pocit soukromí, a proto se pořídí do oken neprůhledné fólie. Poslední připomínkou bylo narážení dveří do zdi v sedmé třídě. Tomu zabrání zarážka dveří.

MŠR řeší záležitosti, které se týkají chodu a rozvoje naší školy. Proto zástupci tříd přicházejí s návrhy, které budou k prospěchu nás všech, a vás všechny prosíme, abyste jim byli dobrými pomocníky.
Lukáš Strejc


Malá školská rada 2009/2010