škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek. (Theodore Roosevelt)

Příměstský kemp 2023

Stejně jako v předchozích letech nabízíme v době letních prázdnin žákům 1.–3. ročníku naší školy příměstský kemp. Kemp se uskuteční ve dvou termínech, a to  od 14. do 18. srpna 2023 a od 28. srpna do 1. září 2023 vždy od 8.00 do 16.00 hodin.
Letošní téma kempu je Putování labyrintem, děti se seznámí s významem slov, jak a proč vznikaly labyrinty, budou společně sdílet zážitky z putování a hledání tajuplné cesty. Dílčí aktivity budou zaměřeny na rozvoj fantazie, kreativity, zručnosti, logického myšlení, procvičování paměti a pozornosti, překonávání překážek, řešení křížovek, hlavolamů a také udržení tajemství. Součástí kempu budou výlety do okolí Chotovin, soutěže v přírodě, tvoření labyrintů a výlet do Táborského podzemí.
Cena kempu se bude odvíjet podle počtu přihlášených dětí, nepřekročí však částku 1 500 Kč. V ceně je zahrnuta dvakrát denně svačina, oběd, vstupné, cestovné na výlet a výtvarné potřeby.
Přihlášky na příměstský kemp si od Vás převezmou Martina Mendelová a Jana Anaya, popřípadě je můžete zaslat elektronicky na e-mailovou adresu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Bližší podrobnosti o kempu Vám podají vedoucí kempu Jana Anaya a Martina Mendelová.