škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Každý je demokrat, když jde o někoho vyššího, než on jest, a každý je aristokrat vedle nižšího. Ta pravá demokracie však neleží v tom, abychom se rovnali vyšším, což lehké jest, nýbrž abychom se nevypínali nad nižší, než jsme sami; každý musí začít s demokracií sám u sebe a pak to půjde. (Karel Havlíček Borovský)

Nabídka zaměstnání v ZŠ a MŠ Chotoviny

ZŠ a MŠ Chotoviny přijme zkušeného a zodpovědného zaměstnance na pracovní pozici školník/topič. Jedná se o práci na plný úvazek, nástup je možný od 1. 8. 2023.
Vaším úkolem bude spravovat a udržovat majetek školy, včetně budov a zařízení, plánovat a zajišťovat provozuschopnost majetku, zajišťovat předepsané revizní zkoušky, opravy, údržbu zeleně a obsluhu plynových kotlů v budovách školy.
Nabízíme dlouhodobou spolupráci na pracovní smlouvu, příspěvek na obědy a řadu benefitů z FKSP. Řádná dovolená je čerpána vždy v červenci, v průběhu školního roku je možné čerpat náhradní volno o školních prázdninách.
Požadujeme spolehlivého a zodpovědného zaměstnance s příjemným vystupováním a dobrými komunikačními schopnostmi se vzděláním technického zaměření, které lze využít při správě a údržbě budov. Výhodou je získané osvědčení o odborné způsobilosti na obsluhu plynových kotlů.
Máte-li zájem o nabízenou pracovní pozici, zašlete svůj životopis na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .
Nabídka zaměstnání je platná do 31. 5. 2023.