škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Mnohem lepší je odvážit se velkých věcí, získat slavná vítězství, i když se střídavými nezdary, než se řadit k těm ubohým duchům, kteří se ani moc neradují, ani netrpí, protože žijí v šedivém soumraku bez vítězství a porážek. (Theodore Roosevelt)

Hurá do školy!

Bakaláři logo

Opakování z matematiky s Khanovou školou

Náš dlouholetý partner na poli vzdělávání Khanova škola spustila nové kurzy matematiky sloužící jako opakování před nástupem do dalšího ročníku ZŠ.
Je zřejmé, že COVID-19 výrazným způsobem ovlivnil žáky, učitele, rodiče i způsob vzdělávání po celém světě. Studie americké neziskové organizace NWEA odhaduje, že se žáci vrátí na podzim do školy pouze s polovinou znalostí matematiky, které se měli v minulém školním roce naučit.
Hurá do školy!

České kurzy "Hurá do školy!" jsou inspirovány americkými kurzy Getting ready, které byly s velkým úspěchem spuštěny před několika týdny americkou Khan Academy.
Kurzy pomohou s osvěžením důležitých dovedností a odhalí případné mezery ve znalostech. Obsahují motivační prvek Cesta k mistrovství, kde je možné snadno mapovat pokrok jednotlivců. Žáci postupně získávají úrovně jako v počítačové hře… Typy úloh, ve kterých udělali chybu se znovu vrací, dokud nejsou úplně zvládnuty.
Kde kurzy najdu?

Kurzy "Hurá do školy!" jsou dostupné na cs.khanacademy.org a také v mobilní aplikaci Khan Academy. Stejně jako celá Khan Academy jsou i tyto české kurzy zdarma, a to i v rámci mobilní aplikace Khan Academy pro Android a iOS, kde je lze stáhnout i pro offline studium.

A teď už hurá na opakování!