škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou



Víte že...

Uprostřed každého problému se nachází příležitost. (Albert Einstein)

Exkurze do ZOO a na lovecký zámeček Ohrada

V pátek 17. října se první, druhý a čtvrtý ročník vydaly na společnou exkurzi. Pro prvňáčky to byl první výlet se školou.

Naši první společnou výpravu jsme zvládli na jedničku. My i počasí. I když to ještě ve čtvrtek vypadalo s počasím velmi špatně, pátek  nás přivítal příjemně. A tak jsme si mohli vychutnat návštěvu loveckého zámečku Ohrada s jeho rybářskou a loveckou expozicí i ZOO Ohrada se spoustou zajímavých zvířátek.

Udivili nás medvědi, vlci a rys, okouzlily sovy a koupající se orel mořský, trochu nás vyděsili hadi, překvapil nás jezevec ve své noře (do ní jsme i vlezli a moc nás to bavilo), jenom vydra nám už nepředvedla vůbec nic. Stočená do klubíčka spala zády k nám ve svém pelíšku. To nám ale dlouho nevadilo, protože jsme se vydováděli v dětském koutku se spoustou prolézaček a hlavně ve výběhu malých koziček, které jsme mohli hladit i krmit.

A protože každý správný výlet musí skončit zakoupením suvenýrů, i my jsme tak udělali. Každý si domů na památku odvážel nějakou tu figurku zvířátka.

Do Chotovin jsme dorazili unavení, ale v dobré náladě z hezky prožitého dne.

Zde najdete další obrázky

Zoo Hluboká