škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Jediný způsob, jak dělat dobře svoji práci, je milovat to, co děláš. (Steve Jobs)

Čtvrťáci sbírali turnajové zkušenosti

V úterý 26. dubna jsem s deseti čtvrťáky vyrazila na turnaj ve vybíjené, který se konal na ZŠ Helsinská v Táboře na Sojčáku. Dobře jsme zvládli výlukové peripetie, výborně stihli MHD a v půl osmé stáli před ZŠ Helsinskou.
Byli jsme trochu vykulení, protože jsme zatím nic podobného nezažili. Na dlouhé okounění nám ale nezbylo moc času, protože hned ve čtvrt na devět nás čekal první zápas s Dražicemi. Byli dobří, ale vyhráli jsme. Pak přišla Helsinská, která nás tak říkajíc rozemlela. Ovšem čekali jsme to, protože hráli úplně první zápas od osmi hodin a byli neuvěřitelně dobří. Sice jsme utržili pár bolestivých vybití, ale psychicky jsme to ustáli. Pak jsme měli trochu času na vzpamatování se, které nám prospělo. Poslední zápas ve skupině se ZŠ Sezimovo Ústí 9. května jsme vyhráli. Ve skupině jsme skončili na druhém místě.
Pak už přišly zápasy s druhými ze skupin B a C. Ty jsme dvakrát prohráli a jednou remizovali. Trochu nás to mrzelo, ale protože to byly velké městské školy ze Soběslavi a Sezimova Ústí, tak jsme byli nakonec spokojeni.
Šesté místo z jedenácti nás těšilo a oslavili jsme ho občerstvením v DéKáčku. Trefili jsme i do správného výlukového autobusu a ve 14 hodin spokojeně přijeli do Chotovin.

Vybijena 4 2022