škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Jediný způsob, jak dělat dobře svoji práci, je milovat to, co děláš. (Steve Jobs)

Mikulášská laťka 2016

V pátek 25. listopadu proběhla ve sportovní hale s menším předstihem soutěž ve skoku vysokém s příznačným názvem Mikulášská laťka. Tradičně se jí zúčastnili nejen žáci naší školy, ale také kamarádi ze základních škol Opařany, Borotín a Mladá Vožice. Ve velké konkurenci dosáhli naši žáci mnoha úspěchů a vytvořili si i osobní rekordy.
V kategorii dívky 6. a 7. třída zvítězila Jana Svačinová (125 cm). Druhá skončila Tereza Fučíková a třetí Darina Peterková (115 cm).
V kategorii dívky 8. a 9. třída slavila vítězství Monika Babická (140 cm). Pro druhé místo si doskočila Kateřina Pokorná (130 cm) a třetí místo stejným výkonem obsadila N. Mrázková.
V kategorii chlapců z 6. a 7. třídy přenechali naši skokani na stupních vítězů jen první místo Janu Torkelovi (140 cm).  Druhé místo vybojoval Jiří Honza (135 cm) a na třetí stupeň vystoupil Štěpán Vácha (130 cm).
V kategorii chlapců z 8. a 9. třídy vybojoval zlato pro naši školu Jiří Ťoupal svým osobním rekordem 158 cm. Na záda mu dýchal Marek Stejskal (158 cm). Třetici vítězů doplnil Lukáš Ďurec (150 cm)
Všem závodníkům děkujeme za skvělou atmosféru závodů, reprezentaci svých škol a medailistům gratulujeme k výkonům.

Výsledky Mikulášské laťky 2016

Mikulasska latka 2016A

Mikulasska latka 2016B