škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Jediný způsob, jak dělat dobře svoji práci, je milovat to, co děláš. (Steve Jobs)

Kdo jsem?

Třídy modrého patra, které se v tu chvíli jmenovaly ještě dva dny a celé prázdniny šestá a sedmá, vyrazily ve čtvrtek 27. června za dobrodružstvím. Sportovně relaxační areál Hluboká nad Vltavou zní víc sportovně než relaxačně a po našem příjezdu areál sršel adrenalinem. Konal se zde turnaj dívek v softballu, který byl součástí Olympiády dětí a mládeže 2024.
My jsme to většinou na konci školního roku dali na pohodu – minigolf, obří trampolíny, brouzdaliště, opalovačka. Nebylo ale málo těch, kteří se rozhodli poznat svoje limity a vyrazili pokořit velké lanové centrum, které se skládá z dvaceti tří překážek zavěšených ve výšce osm metrů a celá trasa měří dvě stě padesát metrů. Klobouk dolů před těmi, kteří pod žhavým poledním sluncem svůj úkol dokončili. Ověřili nejen svou odvahu, ale také fyzickou kondici a duševní schopnosti vystavené stresu. Smekám i před těmi, kteří se chtějí učit poznávat svoje limity a včas poznali, že na tohle dobrodružství zatím nestačí. Vše se odehrálo pod dozorem zkušených lektorek, které projevily dostatek empatie i ráznosti, abychom všichni zkoušku bezpečně a bez fyzické újmy přečkali. Dušička si musí zážitek přebrat a z chyb v bezpečném prostředí se poučit.
Všem přeji aktivní, ale bezpečné prázdniny a spoustu nových zážitků, ze kterých budeme celý další pracovní rok čerpat energii a chuť do dalších úkolů.
Létu a sportu zdar!

SR areal Hluboka nad Vltavou 67 2024