škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Pamatuj si, že tě nikdo nemůže donutit, aby ses cítil špatně, pokud mu k tomu nedáš souhlas. (Eleanor Roosevelt)

SOUTĚŽ O NEJHEZČÍ LOGO

Chotovinští zahrádkáři uspořádali již osmou prodejní výstavu. Stejně jako v předchozích letech zaznamenali velký úspěch, ovšem letos jim k němu pomohli i žáci chotovinské základní školy.

Většina žáků naší školy, od těch nejmenších až po mazáky, kteří to už mají "za pár", se zúčastnila projektu Nejhezčí logo pro výstavu květin. Zadání úkolu bylo velice jednoduché. Vymyslet a vyrobit nejzajímavější logo prodejní výstavy, která do Chotovin přiláká každoročně tisíce milovníků zahradničení.

Logo pro výstavu_1

Během pracovních činností, rodinných i výtvarných výchov jednotlivé třídy přiváděly téměř k dokonalosti své návrhy a dávaly bedlivý pozor, aby spolužáci z ostatních tříd jim nápady příliš neokukovali. Někde se brousily pastelky, někde tančily po papírech štětce namočené v zářivých barvách, jinde se rodily z krepového papíru růže, k nerozeznání podobné těm ze záhonů.

Logo pro výstavu_2

Loga byla umístěna v jedné z prodejních místností výstavy a získala si pozornost mnoha návštěvníků. Členové chotovinského zahrádkářského svazu dlouze dumali nad tím, které logo vybrat jako nejlepší. Úkol to byl skutečně těžký. A vítězem se stalo logo... Všech! Místo jednoho prvního místa se rozhodli zahrádkáři ocenit všechny třídy, které pro ně logo vyrobily. A odměna je velká! Každá z tříd získá 700 Kč, kterými si zpříjemní školní výlet.

Logo pro výstavu_3

Spolupráce chotovinských zahrádkářů a školáků začala na jedničku. Doufáme, že i příští rok bude úspěšně pokračovat.