škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Když mi bylo pět, máma mi říkala, že klíčem ke spokojenému životu je být šťastný. Ve škole se mě pak ptali, co chci v životě dělat. Když jsem odpověděl, že být šťastný, tvrdili mi, že jsem nepochopil zadání. Opáčil jsem, že oni nepochopili život. (John Lennon)

Halloween ve školní družině

Ve středu 23. října se celá družina proměnila v malé čarodějnice, duchy, kostlivce, pavouky, strašidýlka, superhrdiny a jiné bytosti, které patří na halloweenskou party.

Prvňáčci si vyráběli krásné dýňové masky. Ve dvě hodiny se přesunuli do kulturního domu a tam to rozjeli! Nechyběl tanec, soutěže ani promenáda masek. Na závěr se posilnili strašidelnými dobrotami, za jejichž přípravu maminkám moc děkujeme.

Druháci a třeťáci poletovali po Přátelské zahradě, kde mohli provětrat své krásné kostýmy. Let na koštěti byl sice změněn a místo koštěte dostala strašidla do ruky volant. Čekala je hra zvaná Formule. Vůbec jim modernizace dopravního prostředku nevadila a mnozí zvládli i zvuk motoru, řadit a ještě na konci závodu přezout gumy. Koho jízda vyčerpala, mohl si opéct buřtíky.

Čtvrťáci si nejprve vyráběli zombie lucernu a také dýni z vlny. Navodili si tak správnou atmosféru. Pak si zařádili na  halloweenské diskotéce, kde nesměly chybět soutěže, dobroty a hlavně oblíbená židličkovaná.

Akce se nám povedla. Odměnou všem byly spokojené děti a jejich veselé a usměvavé tváře

Druzina1 Helloween 2019Druzina2 Helloween 2019