škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Štěstí není něco, co k člověku přijde jen tak. Přichází spolu s našimi činy. (Dalajláma)

Mikulášská berla 2015

Ve čtvrtek 17. prosince se v naší sportovní hale uskutečnila soutěž ve šplhu o tyči. Již druhého ročníku Mikulášské berly se zúčastnilo přes čtyřicet žáků prvního stupně.


V nejmladší kategorii dívek, ve které soutěžily žákyně 1. až 3. třídy, zvítězila Klára Fialová časem 9 sekund. Časem 10 sekund obsadila druhé místo Tereza Holubová a na třetím místě skončila časem 11 sekund Barbora Borová.


V kategorii nejmladších chlapců zvítězil Petr Orel, který vylétl téměř až ke stropu haly za 7,5 sekund. Druhé místo obsadil časem 10 sekund David Souček a na bronzový stupínek vyšplhal za 10 sekund František Chalupský.


V kategorii mladších dívek, ve které soutěžily žákyně 4. až 5. třídy, zvítězila časem 8 sekund Anna Borová. Těsně za ní na druhém místě skončila Šarlota Pěknicová a třetí pak vyšplhala Michaela Plešáková.


V královské kategorii mladších žáků zvítězil časem dne 9 sekund Vojtěch Bětík. Velmi těsný souboj o druhé místo nakonec pro sebe rozhodl časem 9,6 Ondřej Samek a pouze o pár desetin sekundy odsunul na třetí místo Ondřeje Mráčka.

NicholasStaff2015