škola, která se nestydí za to, že bývá nazývána vesnickou

Víte že...

Každý je demokrat, když jde o někoho vyššího, než on jest, a každý je aristokrat vedle nižšího. Ta pravá demokracie však neleží v tom, abychom se rovnali vyšším, což lehké jest, nýbrž abychom se nevypínali nad nižší, než jsme sami; každý musí začít s demokracií sám u sebe a pak to půjde. (Karel Havlíček Borovský)

Dětští recitátoři

Přinášíme výsledky okresního a krajského kola recitátorů z prvního stupně. Nejlepší recitátoři ze školního kola reprezentovali v úterý 20. března 2007 naši školu v okresní soutěži v Táboře. Nejdříve soutěžili zástupci 1. kategorie. Naši školu zastupovali Jiří Seidl a Markéta Krejčová. Následovala 2. kategorie, kterou zastupovaly Klára Šmejkalová a Anežka Krejčová. Klára Šmejkalová získala 2. místo a postupuje do krajského kola.

DDM ve Strakonicích pořádal letošní krajské kolo v recitaci. Vystupovali zde žáci ze všech okresů Jihočeského kraje. Naší školu velmi pěkně reprezentovala Klárka Šmejkalová z 5. třídy. Chtěli bychom jí za toto vystoupení poděkovat a popřát další recitační úspěchy.
Blahopřeje vedení ZŠ Chotoviny a všichni učitelé

Účastnice krajského kola v recitaci: Klára Šmejkalová